Bejelentkezés


VISZONTELADÓI

ENGEDMÉNY

3%

Jelenlegi hely

Címlap

iskolaszezon

TANSZERVÁSÁR!

Iskolaszezon katalógus 2017

Faber-Castell AKCIÓ!

KAPARJ ÉS NYERJ!

Idén az iskolai készülődésnél nem csak a beszerzendő iskolaszerek miatt kell izgulnod, mert ha jól választasz, akkor a havi és a szeptemberi sorsolásokat is nagy izgalommal várhatod.

Keresd kiemelt iskolai márkáink termékeit és ne felejtsd el, hogy minden 2000 Ft feletti vásárlásodhoz egy újabb sorsjegy jár!

Regisztrálj és töltsd fel az iskolaszereidhez kapott sorsjegyen található kódot! A nyár végéig tartó játékunk végén Te is megnyerheted a 4 személyes családi nyaralást, vagy a havonta kisorsolásra kerülő 5 darab, 10 000 Ft értékű Prémium iskolai csomag egyikét.

A sorsjegyen található kódot már csak be kell regisztrálnod, és máris részt veszel a havi és a szeptember 15-is sorsolásokon.

MEGHOSSZABBÍTOTT NYITVA TARTÁS!

2015. augusztus 3-tól vásárlóink minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében a tanszervásár ideje alatt meghosszabbítjuk nyitva tartásunkat!

 

GYEREKKUCKÓ!

GYEREKKUCKÓ!

A tanszervásár ideje alatt a kicsiket gyerekkuckóval várjuk, ahol az általunk forgalmazott színes ceruzák, filctollak, zsírkréták mellett egyéb iskolai eszközöket is kipróbálhatják.
Rajzolás, színezés közben egy kis édességgel és üdítővel is megajándékozzuk őket!

TANSZERVÁSÁR!

Oldalak