Bejelentkezés


VISZONTELADÓI

ENGEDMÉNY

3%

Jelenlegi hely

Címlap

Bemutatkozás

 

Tisztelt Látogatónk!

 

Cégünk, a NYÍRPAPÍR Kft. 21 éve alakult Nyíregyházán, elsősorban intézmények, közületek háztartási papírral, tisztítószerrel valamint irodaszerrel történő teljes körű ellátás céljából. 

 

A megalakulás óta eltelt időszakban a cég jelentős fejlődésen ment keresztül:
  • 450m2 –es raktárüzletünkben 4000 féle termék közül választhatnak vevőpartnereink,
  • nyolc munkatársunk segíti vásárlóink magas színvonalú kiszolgálását,
  • megrendeléseiket díjmentesen, a legrövidebb határidőn belül, a kért kiszerelésben juttatjuk el a szállítási címre.

                 

A NYÍRPAPÍR Kft. piacvezető pozíciót tölt be a közületi háztartási papírok és az irodaszerek területén, mely a kiemelkedő választékban, a magas minőségben és legkedvezőbb árakban nyilvánul meg.
 
Minderre garanciát jelent szállítói hátterünk.
 
Cégünk az ország legjelentősebb nagykereskedelmi társulásainak tagja. Valamennyi vásárlónkat megkülönböztetett figyelemmel kezeljük, így egyedi kéréseiket is igyekszünk teljesíteni, legyen az termék vagy szolgáltatás.

 

2014-ben csatlakozott egyik üzletünk a Papírmadár papír-írószer hálózathoz. A Széchenyi utcai 160m2-es üzletünk nagyon sok lehetőséget kínál a vásárlók számára.
                        
A Papírmadár Üzletünkben megtalálható minden, ami egy irodába vagy éppenséggel a tanévkezdéshez szükséges. Ezen felül kínálunk:
  • Ajándéktárgyak ünnepi alkalmakra
  • Tankönyveket, Ajánlott- Kötelező és Szépirodalmakat, Jegyzeteket, Természettudományi könyveket, Természetkönyveket, Mesekönyveket, Szakácskönyveket
  • Kiegészítő jelleggel: üdítőt, édességet, bon-bonokat, illetve alapvető higiéniai tisztítószereket, kozmetikumokat
  • Szolgáltatásaink: Fénymásolás (fekete-fehér, színes), Színes nyomtatás, Fényképek nyomtatása, Szkennelés, Laminálás, Fax küldése, Spirálozása, Szakdolgozatok-Diplomák Kötése 1 órán belül, 
Vásárlóinkat kellemes környezet és segítőkész eladók várják...